logo

Озеленяване

Озеленяване

„Авангардън“ООД разполага със специалисти квалифицирани в извършването на следните дейности:  вертикално планиране на зелените площи, изграждане на поливни системи, изграждане на системи за мъглуване и оросяване, полагане на декоративни настилки, изграждане на декоративни водни ефекти, изкуствени реки,  скални цветни кътове, алпинеуми, изграждане на декоративни архитектурни елементи и озеленяване от всякакъв тип: изграждане на тревни поляни с тревно семе или с чим, площи с декоративна дървесна и храстова растителност, покривно озеленяване, интериорно озеленяване и др.

Екипа на фирмата има натрупан богат опит в изграждането на големи по обем и същевременно представителни обекти като по известни сред тях са: „Сердика Център“ – бул. Ситняково гр. София, „ТHE MALL“ – бул. Цариградско шосе гр. София, „Мегапарк“ – бул. Цариградско шосе гр. София, Посолството на република Германия, Офис сграда на Ви Джи Еф ООД в гр.София , България МОЛ – бул. България гр. София, Заводите на ABB – Стряма и др.

Цените за озеленяване (екстериорно или интериорно) и за изграждане на напоителни системи се формират на база  вложени материали, време и труд, които са индивидуални за всеки обект в зависимост от вида и количеството на работата. 

За да може да изготвим коректна и адекватна оферта са ни необходими проект и количествени сметки на озеленяването или поливната система  за конкретния обект, както и да се направи оглед на място от наш специалист - ландшафтен архитект, които да изготви необходимите  калкулации.

 

info-image

Подготовка и разчистване на терен, премахване и резитби на съществуваща растителност

info-image

Вертикално планиране на зелените площи – внасяне на хумусна почва

info-image

Създаване на поляна с тревно семе

info-image

Създаване на поляна с тревен чим

info-image

Създаване на поляна с хидропосев

info-image

Засаждане на декоративна растителност

info-image

Засаждане на едро-размерни дървета

info-image

Създаване на воден ефект

info-image

Създаване на покривна градина

info-image

Зелени вертикални стени

info-image

Изграждане на декоративни настилки и подпорни стени

info-image

Изграждане на детски и спортни площадки